Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които „К Мебели Комфорт” ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет каталог mebeli-comfort.com.

Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на mebeli-comfort.com Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. „К Мебели Комфорт” ЕООД не събира лична информаци от потребителите на сайта mebeli-comfort.com.

Правила за използване на сайта

„К Мебели Комфорт” ЕООД (наричан по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на този интернет сайт mebeli-comfort.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Права и отговорности на страните

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Доставчикът не поема гаранции за точността и цялостта на материалите, софтуера и услугите публикувани на Сайта. Доставчикът има право във всеки един момент и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, цени, описания и услуги. Публикуваните материали могат да са остарели, като Доставчикът не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в Сайта може да се отнася до продукти и услуги, които не се предлагат в момента и не са достъпни за поръчка. За повече информация за пълните наличности се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността

Доставчикът, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети вкл., но не само за щети, а и за пропуснати ползи, загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо mebeli-comfort.com за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Връзки и препратки към уеб сайтове, собственост на трети лица

Доставчикът не носи отговорност за съдържанието на сайтове на трети лица, на които фигурират препратки на mebeli-comfort.com. Посещението на такива сайтове е изцяло на ваша отговорност.

Препратки към този Сайт

Вие Можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само като приемете условия на mebeli-comfort.com. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право и са притежание на техните собственици.

Промяна на цени и стоки

Доставчика си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време, да променя цените без да е длъжен предварително да уведоми потребителите на Сайта. При допуснати технически грешки в публикуването на Сайта, mebeli-comfort.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин, освен да възстанови сумите, платени от потребителя при наличието на такива.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП ние от mebeli-comfort.com сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

  1. Името и адреса ни – „К Мебели Комфорт” ЕООД , гр. Добрич, жк Добротица, бл. 23, вх А, ап. 2
  2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
  3. Цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
  4. Стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите на страница "Доставка"
  5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
  6. Начините за Доставка са описани подробно в "Доставка".
  7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Отказ от стоката

Потребителят има право да се откаже от поръчаната стока в срок от 7 работни дни, от получаването и в случай, че стоката не е използвана, не е нарушена цялостта на опаковката и е във вида, в който е получена като са спазени условията от чл. 55 от ЗЗП. При констатацията на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме продуктът да бъде заменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно член 55 от ЗЗП, считано от датата на която Вие като потребител сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирването на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и изпращане на стоката са изцяло за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени на Сайта, Доставчикът възстановява цялата заплатена от потребителя сума, включително и ако има транспортни разходи заплатени от потребителя, съобразно член 59, алинея трета от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. При получаване на пратката, потребителя е длъжен да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за повредена пратка.

Всички цени в сайта са в Български лева с включен ДДС.

Цена 0.00 лв. означава цена по договаряне.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата mail и телефони.